Hjerneskadeforeningen Vestsjælland inviterer til foredrag torsdag den 16. november kl. 14.00

på Sorø Kultur og Fritidscenter (Værkerne)
Fredriksvej 27, 1. sal i lokale 202
4180 Sorø

Et tilbud for hjerneskaderamte, pårørende, familie og fagpersoner.
Mange oplever træthedssymptomer, som er genkendelige med hjerneskadetræthed.

Der bliver ofte snakket om hjernetræthed. I sit foredrag fortæller Kenneth om at leve med hjernetræthed som en følgesvend. Kenneth er far til 2 døtre og morfar. Kenneth blev i 2010 syg med en hjernebetændelse (encephalit), hvilket resulterede i et langvarigt sygdomsforløb og efterfølgende hjerneskade.

I foredraget vil Kenneth fortæller om livet med den hjerneskadetræthed, som han oplever på egen krop, men som han har lært at leve med.
Kenneth fortæller:
Jeg vil blandt andet fortælle om nogle forskellige virkemidler, der har vist sig gavnlige for mig. Det har været en stejl læringskurve med en masse bump på vejen. Jeg har dog fundet ud af at tackle og håndtere trætheden og den søvnsygdom, jeg også har. I dag er jeg et sted, hvor jeg får optimal udnyttelse af den mentale energi, jeg har tilbage.
Jeg fortæller om livet med hjerneskade og de 8 faser til erkendelse og accept af hjerneskaden. Som altid er det med udgangspunkt i min egen fortælling og oplevelse med hjerneskaden.

Pris kr. 30,- pr. person. Husk tilmelding (af hensyn til plads, kaffe/te og kage) til
Hjerneskadeforeningen Vestsjællands formand Lise Kiving på 2299 3972 eller lise-n@live.dk