Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har en enestående mulighed for at tilbyde alle medlemmer en gratis tur til Cirkusland I Slagelse.

Når vi kommer ind i Cirkusland er al underholdningen gratis, og der er en masse, som man kan prøve, se og opleve hele dagen.
Du skal være medlem af Hjerneskadeforeningen for at deltage på denne aktivitet i efterårsferien.
Der er mulighed for bustransport (så længe der er plads) fra togstationen i Sorø, bus og indgangen til Cirkusland er gratis.

Programmet for dagen med forbehold for ændringer:
Kl. 10.30 Ponyridning.

Kl. 11.00 Dyrenes ABC. Se hvordan cirkusdyrene bliver trænet og få tricks til at øve med dine egne kæledyr derhjemme.

Kl. 11.40 Jungleshow. Tag med på safari og mød junglens vogter Roger, Tiger Lilli og gorillaen Chuma, der elsker at danse.

Kl. 12.00 Pause – det er muligt at købe mad m.m. i Cirkuslands Bistro.

Kl. 13.00 Mød Mester TikTak og oplev hans eventyrlige ballonskole.

Kl. 13.30 Oplev den flotte Cirkusparade.

Kl. 13.45 Så skal vi i Cirkus Landino, hvor vi skal se en vaskeægte cirkusforestilling, ”Jorden rundt med cirkus”. Oplev klovne, jonglør, dyr og magi for hele familien. Ved ankomsten til Cirkusland vil deltagerne få udleveret et skattekort, og vinderen bliver udtrukket efter forestillingen.

Kl. 15.00 Ponyridning.

Kl. 15.30 Motorcrossshow.

Kl. 16.00 Parken lukker.

Imellem de forskellige shows vil der være utallige ting at oplevelse så som hoppeborg, rodeotyr, karruseller, luftgynger, cirkusmuseum, radiobiler, flyvemaskiner og meget, meget mere.

Cirkuslands hjemmeside: www.arena.dk/cirkusland

Du kan selv tage madpakker og drikkevarer med, det er også muligt at købe pølser, drikkevarer og lignende i Cirkusland.

Der vil naturligvis blive taget de nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler i forhold til sundhedsmyndighedernes retningslinjer og coronasmitterisikoen. Der er håndsprit overalt i Cirkusland, men husk, at du selv skal sørge for at have mundbind med og bruge det i den offentlige transport (både tog og bus).

Er du ikke rask, smittet med Covid19 eller er en mulig smittebærer, skal du blive hjemme.

HUSK, at det er vigtigt, at du giver besked, hvis du/I bliver forhindret i at deltage, for så har et andet medlem en chance for at komme med.

Bemærk, at der er begrænsede pladser på dette spændende tur i efterårsferien, så husk at tilmeld dig/jer hurtigst mulig.

Deltagere – Alle, der er medlemmer af Hjerneskadeforeningen kan deltage. Børn og unge fra husstanden er naturligvis også meget velkommen til at tage med på turen her.

Transport – Du kan naturligvis selv køre til Cirkusland.
Adressen er Årslevvej 6, 4200 Slagelse.

Der vil desuden blive arrangeret bustransport fra og til Sorø Station. Bussen kører fra Sorø Station kl. 09.30.
Vigtigt, være der 10 minutter før afgang. Her vil en bus fra Nygaards Turist & Minibusser køre os til Cirkusland, og busserne vil køre tilbage til Sorø Station, når Cirkusland lukker kl. 16.
Husk at oplyse, om du vil med bussen, når du tilmelder dig til Lise.

Pris – Bustransport og indgangen er gratis. Husk tilmelding, for det er nødvendigt, at vi ved præcis hvor mange, vi skal bestille bus og indgang til.

Kontakt for yderligere information til tilmelding – Lise Kiving på mobil 22 99 39 72 eller på mail: lise-n@live.dk