?? Hverdagen er så småt ved at tage form og opstarten efter længere tids lukning, er startet – men, som der siges, intet er som før.
Først corona lukning, som gav anledning til at vi opstartede ZOOM møder, møder som forgik på vores iPad og computer, en kort åbning inden sommerferien i juli med et par fysiske møder, med alle de forbehold der skulle tages – som også bød på en miniferie på det skønne kursted, Hotel Vejlefjord.
Lukningen og sommeren herhjemme, gik med ændringer af flere aftaler. Vi måtte aflyse vores Konference og Olslo tur med DFDS i maj, Osloturen blev flyttet til starten af oktober.
Vores Konference blev flyttet til november, hvor vi også har en kursusdag for vores frivillige. HjerneKonf20 En Handicap – og hjerneskadekonference, med spændende paneldebat og optrædende, det glæder vi os til. De fleste af dem som skulle deltage ved første konference har også sagt ja tak, til at komme til november ?
Sommeren bød også på nyt spændende samarbejde, i samarbejde med Sorø kommune og vores lokale busselskab Nygaards Turist & minibusser fik vi et par gode tilbud på benene. Den første tur gik til Knutenborg Safaripark, her deltog 72 forventningsfulde børn, unge og voksne fra Sorø, i 3 turistbusser til en gratis tur, med alt betalt. 14 dage efter, kunne 45 glade mennesker besøge det spændende Arena, Cirkusland ved Slagelse, 6 timer gik med at prøve de mange aktiviteter, og se og høre det spændende underholdning, stedet bød på.
Nu arbejder vi på et spændende efterår og vinter program.
? Velkommen tilbage, vi håber at se rigtig mange af jer, til vores mange arrangementer og tilbud ?