Torsdag den 19. december oktober kl. 13.00 – ca. 16.00

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland inviterer til et gratis eftermiddagsforedrag med Elsebeth Fønsbo om at være pårørende. Elsebeth har sammen med sin mand Simon og neuropsykolog Chalotte Glintborg skrevet bogen “Hovedbrud” – en bog, der går helt tæt på de kriser og dilemmaer, der opstår i en familie, hvor én er ramt. Elsebeth kommer og fortæller om de udfordringer, som hun, hendes ramte mand og deres børnefamilie har haft og har. Og hvordan de tackler udfordringerne.

Efterfølgende underholder trioen Bare Vent med glad populærmusik til kaffen. Bare Vent blev oprindeligt startet ud fra to tidligere musikeres lyst til at komme tilbage til musikken. To friske fyre med musik i blodet, som blev ramt og efterfølgende fik afasi og lammelser. De fandt melodien igen med en tredje ex-musiker, og de tre spiller og synger, så det gode humør smitter.

Det forgår på Værkerne i Sorø

Sorø Kultur og fritidscenter i salen

Frederiksvej 27

4180 Sorø

HUSK tilmelding – af hensyn til plads og forplejningen.

Kontakt Lise Kiving på tlf. 2299 3972 eller mail: lise-n@live.dk

Foredraget er gratis. Det er VIGTIGT at bemærke, at har du meldt dig til, og bliver du forhindret, husk så at melde afbud i god tid – så har en anden mulighed for at deltage.