FOREDRAG I SORØ

Onsdag den 30. oktober kl. 15.00

Foredrag med Elsebeth Fønsbo om at være pårørende – Elsebeth har sammen med sin mand Simon og neuropsykolog Chalotte Glintborg skrevet bogen “Hovedbrud” – en bog, der går helt tæt på de kriser og dilemmaer, der opstår i en familie, hvor én er ramt. Elsebeth kommer og fortæller om de udfordringer, hun og hendes børnefamilie har haft og har. Og hvordan de tackler udfordringerne.

Foredraget skulle forgår på Værkerne i Sorø – men på grund af pladsmangel er flyttet til:
Pedersborg forsamlingshus Volden 6 – 4180 Sorø
– HUSK tilmelding – af hensyn til plads og forplejningen, kontakt Lise Kiving foredraget er gratis, VIGTIGT har du meldt dig til, og bliver du forhindret, husk at meld afbud i god tid – så har en anden mulighed for at komme med.

Sorø – Pedersborg forsamlingshus
Volden 6
4180 Sorø

Beskrivelse fra bogen – Bagsidetekst: ‘Hovedbrud’
Jeg kaster op i elevatoren på vej op for at se Simon efter operationen. Jeg kastede også op lige før, da lægen fortalte, at Simon måske aldrig vil komme hjem og bo med os igen. […] Mit hoved kan ikke kapere de ting, lægen fortæller, og samtidig vil jeg have det hele med«.

Bogen går helt tæt på de kriser og dilemmaer, der opstår, når hjerneskade rammer en familie. I et unikt perspektiv fortæller Simon, der har fået en hjerneskade, og hans hustru Elsebeth, om alle de tanker og følelser, der opstod hos dem hver især fra hjerneskaden og fem år frem.

Ph.d. og hjerneforsker Chalotte Glintborg krydrer de personlige fortællinger med fagpersonens indsigt.