Foredragene den 11/4 er gratis for lokale medlemmer (medlem af Hjerneskadeforeningen Vestsjælland) – og er for alle, der har kontakt med en person, der har fået en hjerneskade – om det er én selv, i familien, en ven eller blandt kollegaerne, eller om du bare er interesseret

– Husk tilmelding af hensyn til plads og forplejning.

Tilmelding og information:
Hjerneskadeforeningen Vestsjælland
Lise Kiving, formand
Tlf. 22993972 eller skriv Mail; lise-n@live.dk

Introduktion til hjernens anatomi samt relevans ved hjerneskade!
Rune Rasmussen holder foredrag om
: “Slagtilfælde, også kendt som apopleksi, er den hyppigste årsag til hjerneskade og invaliditet hos voksne i Danmark. Men hvad sker der med nervecellerne, når hjernen bliver ramt af en blodprop? Hvorfor bliver nogle ramt af et slagtilfælde – og hvad kan man gøre for ikke at blive ramt? Oplægget indeholder også eksempler på, hvorledes hjerneskade kan ses og måles. Tillige kommer Rune ind på emner som normale og unormale reaktioner efter at være ramt af hjerneskade, og hvad der kan gøres for bedre eller vedligeholde sine evner. Hvornår er skaden stationær?


JEG KUNNE HVAD JEG VILLE!

Peter Mygind: ”Hvordan jeg overvandt forhindringerne, opnåede succes og blev et stærkere menneske”. Som ungt menneske var det ikke altid lige let at være Peter Mygind. ”Jeg var det sorte får” – ”Der var ingen, der troede på mig”.

Men Peter VILLE! Og dén vilje bevirkede, at det lykkedes! ”Jeg skulle fandme vise dem… og det gjorde jeg!” Peter Mygind deler gerne ud af sine erfaringer, som alle kan lære noget af!

Med forbehold for ændringer i programmet.

Der er ikke cafemøde i Holbæk torsdag den 11/4