Sundhedscentret Nykøbing Sj. og

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

inviterer dig/jer til et aktuelt foredrag

om medicinsk cannabis

Vi hører for tiden mange beretninger om, hvordan kronisk syge patienter har tyet til at tage medicinsk cannabis for at dulme smerter og bivirkninger. Mange har anskaffet sig det på ulovlig vis. På mødet vil foreningen Cannabis Danmark fortælle de muligheder, der allerede nu er for at blive behandlet med medicinsk cannabis i Danmark. Dagens foredragsholder, Rikke Jakobsen, vil fortælle om, hvad medicinsk cannabis er, hvad foreningen står for, og hvordan de forsøger at påvirke udviklingen positivt i Danmark.

Rikke Jakobsen er medstifter af foreningen Cannabis Danmark.

Mødet foregår her:

På Sundhedscentret i Nykøbing Sj.

torsdag den 30. november kl. 14.00 til kl. 16.00

Sundhedscentret

Sygehusvej 5. 3 sal

4500 Nykøbing Sj.

Kontaktpersoner:

Signe Mølgaard tlf. 59665737 eller mail: hjerneskadekoordinaor@odsherred.dk

Lise Kiving, tlf. 22993972 eller mail: lise-n@live.dk