Vi er Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

– og er til for dig!

Vi er en landsdækkende forening

Hjerneskadeforeningen er en landsdækkende, uafhængig og medlemsstyret forening, der arbejder for hjerne-skadede borgere og deres pårørende. Landskontoret bor i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup og på landsplan er vi 29 lokalafdelinger, som er fordelt over hele Danmark.

Det kan lokalafdelingen Vestsjælland tilbyde

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland er en aktiv forening, som hver dag arbejder for at skabe et aktivt netværk for personer, der har fået en hjerneskadede og deres pårørende. I foreningen mødes man med andre i samme situation i hyggelige rammer. Derudover arbejder vi for, at de hjerneskadede og deres pårørende får den bedst mulige støtte gennem foreningsarbejdet.

Tilværelsen ændrer sig, når man rammes af en hjerne-skade eller det sker for en i familien. Når genoptræning og rehabilitering forhåbentligt er kommet godt i gang, er der måske overskud til at møde andre i samme situation som én selv.

En erhvervet hjerneskade ændrer livet totalt. Her kan Hjerneskadeforeningen være en af vejene tilbage til et anderledes, men aktivt liv. Vi er glade for, at vi er blevet et fristed og åndehul, hvor de øvrige omkring kaffebordet forstår dig, og hvor der kan snakkes om alt muligt.

Hjerneskadeforeningen har aktiviteter, som vi prioriterer meget højt, vigtig det er altid medlemmerne der bestemmer hvad der sker i lokalforeningen.

Her kan du møde os til samvær

Du kan blandt andet møde os hver måned i caféerne i Sorø, Holbæk og Nykøbing Sj. og på Onsdags møder i Slagelse og Kalundborg.

Det er de møder, hvor alle der har fået en hjerne-skadede og deres pårørende, samt andre med interesse for, og kontakt til personer med en hjerneskade, kan hygge sig sammen og støtte hinanden. Her deler vi både hverdagens glæder og bekymringer.

I caféerne er der plads til alle, der vil være med i fællesskabet, og som har lyst til at hygge sig sammen.

Vi har aktiviteter i følgende kommuner: Slagelse, Sorø, Holbæk, Kalundborg og Nykøbing Sj., og der er helt sikkert også en aktivitet, som vil interessere dig.

Vi ”rykker ud” som bisiddere efter Hjerneskadeforening-ens retningslinjer Du kan læse mere om os på vore hjemmeside www.hjerneskaden.dk.

Vore mange tilbud omfatter bl.a. møder med neuro-fagligt indhold, kurser, bisidderopgaver, miniferier, underholdning, film, aktiviteter som male på lærred og sten, strikke ol. pc og billede-sjov, spil, hverdagens oplevelser, foredrag, fester, Landskontoret socialrådgivning, en-dagesture, udflugter og specielle arrangementer. Og den sociale hygge og samvær med andre som også har fået en hjerneskade. Vi har pårørende grupper og vi tager også samtalen kun dig og mig imellem. Og vores årlige fest for hjerneskadede deres pårørende og personer der bare gerne vil feste sammen med os J