Velkommen til et gratis arrangement på Rådmandscentret i Skælskør onsdag den 1. marts kl. 18.30 til ca. 20.30.

Arrangementet er en del af foredragsrækken som, Hjerneskadeforeningens lokalafdeling og aktivitetscenter arrangerer.

OBS OBS OBS

På onsdag den 1. marts er der desværre en ændring i det program, som er blevet meldt ud. i stedet for et foredrag over teamet “Spørg om neurologiske spørgsmål” vises filmen “Dem vi var” med en debat om filmen bagefter.

Vi byder på kaffe/te og brød.

I må meget gerne tilmelde jer til til Lise på mail: lise-n@live.dk eller på mobil 2299 3972. Af hensyn til forplejningen vil vi gerne have besked inden mandag den 27/2. Men finder du dagen før ud af, at du gerne vil med – skal det ikke hindre dig i at deltage.

Om filmen:

Den prisbelønnede dokumentarfilm handler om familien Boserup. En dag falder Mette Lines mand, 39-årige Kristian, pludselig om med en alvorlig blodprop, som giver Kristian en alvorlig hjerneskade.

Skaden er uoprettelig, Kristians genoptræning starter, og livet, som de kendte det, er for altid ovre. For hvem er ”vi”, når den enes personlighed er så ændret, at det virker som om den kendte Kristian pludselig er væk?

Filmen fortæller om de ændringer, der skete efter skaden, og familien som alle i familien og netværket blev berørt af episoden. Det er en ærlig og en stærk film, hvor Mette Line hudløs ærligt fortæller om, hvilke følelser hun gennemgik

Filmen har modtaget flere priser, og den har lige modtaget Robert-prisen som årets bedste dokumentarfilm.

Vi ses på: Rådmandscentret, Rådmandshaven 1 4230 Skælskør