Husk der er ingen Torsdagscafe på torsdag den 8. maj.

Du kan møde os i Slagelse, på messe om Sundhed og Livskvalitet d. 8. maj på Slagelse Bibliotek kl. 14.00!

Her kan du møde lokale foreninger, som tilbyder rådgivning, støtte og information til handicappede, kronisk syge, personer med sociale problemer m.fl. Apotekerne og sundhedspersonale fra Slagelse Kommune tilbyder diverse målinger af fx blodtryk og blodsukker samt information om sundhedstilbud. Borgmester Stén Knuth besøger messen sidst på dagen og taler om ”Charter for samspil mellem den frivillige verden og det offentlige – omsat til virkelighed i Slagelse Kommune”.

Program for dagen:
Kl. 14: Messen åbnes
Kl. 15: Trioen Bare Vent underholder *
Kl. 16.30: Borgmester Stén Knuth taler om “Charter for samspil mellem den frivillige verden og det offentlige” – omsat til virkelighed i Slagelse Kommune
Kl. 17.30: Messen lukker
Alle er velkomne!