Tag med på fire dages miniferie med

Hjerneskadeforeningen til pragtfulde
Hotel Vejlefjord

fra torsdag den 31. juli til søndag den 3. august 2014

“Naturen her er smilende og af enestående skønhed” siges der om hele området omkring Hotel Vejlefjord, og vi vil gerne give dig muligheden for få denne skønne oplevelse til sommer. Glæd dig til den friske luft i parken, som oser af hygge, når vi tager en spadseretur i området for eksempel rundt langs “Kurvejen” med broer, vandløb og søer eller en slentretur ned til Vejle Fjord. Hvis du vælger at gøre brug af “De Termiske Bade” som en del af opholdet, vil de give dig en unik og dejlig oplevelse, og det lune vand vil få dine muskler til at slappe helt af. Det er svært at være stresset, når man ligger i et udendørs bassin med dejligt varmt vand og kikker ud over skov og fjord.

Du har nu muligheden for at tage med foreningen på en fire-dages miniferie til Hotel Vejlefjord, hvor vi ud over opholdet tilbyder et spændende foredrag om torsdagen på Rehabiliteringscentret, og fredag kan vi glæde os til at opleve varmvandsgymnastik samme sted guidet af en fysioterapeut.

Der er også mulighed for mod ekstra betaling at booke behandling i Spa-afdelingen, hvis du meddeler det i forbindelse med din bestillingen af din miniferie, Så er du altid sikker på, at der er tid og plads til afslapning og velvære. Mulighederne er mange: Kropsmassage, Ansigtsmassage, Manicure og Pedicure (luksus pleje til hænder og fødder) samt fodbehandling med Dr. fisk m.m.

Vi kører hver især til Vejle og mødes på Hotel Vejlefjord, og du skal selv sørge for transport til og fra. Og bemærk, at prisen ikke inkluderer drikkevarer, selvom morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Pris er pr. person i dobbeltværelse kr. 1.600,- for medlemmer af Hjerneskade-foreningen (er du ikke allerede medlem, så skynd dig at kontakte mig)

( drikkevarer og kørsel/transport til og fra Hotel Vejlefjord skal du/I selv sørge for).

Sidste bindende tilmelding og betaling den 1. juni 2014, hvorefter du ikke kan framelde dig turen.

Torsdag den 31. juli

kl. 14.00 Foredrag på Rehabiliteringscentret

kl. 18.00 2-retters aftenmenu

kl. 19.00 Kaffe og fælles hygge i Fjordstuen

Fredag den 1. august

kl. 08.00 – 09.30 Morgenbuffet

kl. 10.00 Lidt vandgymnastik med vejledning af
en fysioterapeut på Rehabiliteringscentret

kl. 12.00 Frokost

kl. 18.00 2-retters aftenmenu

kl. 19.00 Kaffe og fælles hygge i Fjordstuen

Lørdag 2. august

kl. 8.00 – 10.00 Morgenbuffet

kl. 12.00 Frokost

kl. 18.00 3-retters aftenmenu

kl. 19.00 Kaffe og fælles hygge i Fjordstuen


Søndag 3. august

kl. 8.00-10.00 Morgenbuffet