Kære Venner

Ja så er vi også engageret i et spændende Uganda projekt, hvor vi skal have samlet gamle bærebare pc-ere og mobiltelefoner, fordi det er en stor mangelvare.
Projektet er sat i gang for at hjælpe senhjerneskadede, som bor i Uganda. I Uganda er der mange hjerneskadede på grund af forhold som malaria, krig og motorcykkelulykker, og der er stor brug for hjælp – og vi kan blandt andet være behjælpelige med pc-erne, som bruges til træning af hjerneskadede i Uganda.

Vi håber, at alle vil hjælpe. I siger bare til, så henter vi gerne..
Projektet er en del af Hjerneskadeforeningens søsterorganisation i Uganda, BISOUs arbejde.

Det er skræmmende at høre om, hvordan hjerneskader bliver behandlet i Uganda, Vi hører om, at mange bliver spærret inde i rum, fordi mange ikke ved, hvordan de skal behandle deres hjerneskadede pårørende. Der er en lille gruppe læger og andre professionelle, som er gået igang med at lave en forening for de skadede, og vi i Hjerneskadeforeningen i Danmark støtter dette arbejde, og vi håber på sigt, at vi kan gøre en forskel og at organitationen i Uganda kan udvikle sig.

I kan altid henvende jer til Hjerneskadeforeningen eller Hjerneskadeforeningen Vestsjælland, glæder mig til at høre fra dig/jer

hilsen Lise