Hej alle medlemmer og interesserede

Nu er det rejsetid igen. Vi har planlagt to ture indtil sommer. Det er:

Oslo-tur med DFDS’ luksusfærge Crown Of Scandinavia lørdag den 1. maj med hjemkomst mandag den 3. maj.

Prisen for turen bliver denne gang kun kr. 1.800,00, og for den pris bliver du kørt til og fra færgen i København, turen til og fra Oslo med Crown of Scandinavia med fuld forplejning ombord samt en sight-seeing tur med bus rundt i Oslo, hvor vi kommer til at se nogle af byens mange seværdigheder. Desuden får du et beløb udleveret i Oslo, så du kan spise dig en frokost deroppe (vi spiser sikkert sammen som vi plejer smiley )

Tilmelding til turen hurtigst muligt og senest 1. april. Du kan evt. allerede nu maile til os her på info@hjerneskaden.dk og melde dig til.

Indbetaling også senest 1. april på konto i Nordea Bank reg.nr. 2302 og
konto 5909 338 524. Husk at notere navn og/eller medlemsnummer ved indbetalingen.

Og som sædvanlig er tilmelding og betaling bindende. Hvis du har spørgsmål til turen kan du ringe eller maile til Lise på mobil 2299 3972 mail lise-n@live.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på denne tur, som vi jo kender og har så mange gode oplevelser fra smiley

Den anden tur bliver til hotel Gl. Avernæs (Sinatur-hotel på Fyn) i dagene 5. til 8. juli – altså et herregårdsophold med tre overnatninger og gode oplevelser på Sydfyn. Denne tur vil du også snart kunne læse mere om her på siden. Du kan se lidt billeder fra Gl. Avernæs sidst i on-line udgaven af nyhedsbrevet for tredje kvartal. Du kan se/downloade nyhedsbrevet fra denne side.

Mange venlige hilsner
Lise