Invitation til jer, der ønsker at høre et aktuelt og interessant foredrag og deltage i en workshop på det smukke Hotel Vejlefjord.

Foredraget på Hotel Vejlefjord er den 16. juni kl. 13.00.

Emnet er “Kommunikation”.

Der vil være et oplæg om, hvordan man som hjerneskadet opfatter sin forandrede situation, og hvad der kan være en hjælp, personligt og fra omverdene, når vi skal forstå hinanden – når vi skal kommunikere positivt og forståeligt.

Desuden vil vi tale om brugen af de moderne medier og de digitale muligheder, som både kan være en hjælp og en udfordring for ramte såvel som ikke-ramte. Vi kommer til at tale om begreber som chat, webinar, Skype og meget andet.

Vi lægger op til en spændende dag, hv…or vi vil forsøge at illustrere den måde, som mange med en senhjerneskade oplever udfordringerne med kommunikation med det omgivende samfund i hverdagen. Samt forsøge at komme med konkrete forslag til en bedre kommunikation mellem os mennesker.

Program:
Torsdag den 16. juni
Kl. 13.00 Foredrag/workshop
Kl. 15.00 Kaffe/thepause m/ kage
Kl. 15.30 Der afsluttes med afrunding i plenum
Kl. 16.00 Tak for i dag

Foredraget starter som nævnt klokken 13.00.

Prisen er kr. 50 pr. person, som inkluderer en kop kaffe/the med kage til.

I er velkommen – I skal bare huske at tilmelde jer til mig (Lise) og gerne hurtigst mulig – og husk, at der er begrænsede pladser.

Forbehold for ændringer