Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

inviterer til en tur på ElgSafari i Sverige  

Vi inviterer til en heldags bustur og en spændende dag i den svenske natur.

Du får mulighed for at opleve skovens konge, elgen, i dens eget miljø og helt tæt på elgene. Glem endelig ikke kameraet, for turen på Markaryds Älgsafari er med elggaranti og med ægte ”nærkontakt” til de store dyr. Vi vil blive kørt rundt i parken i et specialbygget ”tog”, hvor føreren af toget vil fortælle og give os en dybere forståelse for de 600 kg tunge majestætiske dyr. Turen går fra Sorø, over Øresundsbroen til Markaryds Elgeventyr. Her nyder vi synet af de store dyr. Herefter kører vi til Gränhyllan Lantecafé, hvor vi spiser frokost. Drikkevarer skal I selv betale for. Og så går turen går tilbage til Sorø.  

Busturen foregår med udgangspunkt i Sorø. Søndag den 27. oktober 2024 kl. 7.30. Pris for betalende medlemmer i Vestsjælland er kr. 150,- pr. person. For Ikke betalende og andre er prisen kr. 300,- pr. person.

Vi kører fra
Nygaards Turist og Minibusser
Fulbyvej 4 T 4180 Sorø

Praktisk – Vi mødes hos Nygaards Turist og Minibusser kl. 7.15 Vi kører kl. 7.30 Der vil være pause undervejs, det vil være mulig at købe kaffe og vand i bussen. Vi ankommer til Elgsafariparken ca. kl. 11.30 kl. 12.30 kører vi til Gränhyllan kl. 13.00 vil der være frokostbuffet, efter frokosten går turen tilbage til Sorø.

Tilmelding til Lise på 22993972 eller mail lise-n@live.dk